Luksusta moneen menoon!

Hummer H2 limusiini sopii mm. polttareihin, pikkujouluihin, hääkuljetuksiin, syntymä- ja merkkipäiville, yritystilaisuuksiin sekä vapaa-aikaan. Toimimme pääasiassa Oulun seudulla mutta matka voi suuntautua myös kauemmas toiveidesi mukaan. Auton voit vuokrata yhdeksi tunniksi tai vaikkapa koko viikonlopuksi.

Tilausajot / Hinnasto

Ensimmäinen tunti: 250,00€, jonka jälkeen seuraavat tunnit 150,00€. Päivävuokra (8h) 1000,00€. Minimivuokra-aika on 1 tunti. Pidemmät vuokraukset sekä erilaiset markkinointitoimenpiteet räätälöidään erikseen. Kysy rohkeasti tarjous.

Veloitamme kilometrikorvauksen 2,5€/km meno- ja/tai paluumatkasta, jos tilausajo alkaa / päättyy Oulun ulkopuolelle. Palvelun aikaveloitus laskutetaan lähtö- ja lopetuspaikan väliltä sovitusti.

Autoon mahtuu kuljettajan lisäksi 8 henkilöä. Vuokraan sisältyy aina kuljettaja, joka varmistaa matkasi onnistumisen. 

Hinnasto voimassa toistaiseksi.


Business-tason VIP-kuljetukset

Haluaisitko tarjota henkilökunnalle, asiakkaillesi, yhteistyökumppaneille jotain unohtumatonta. Voimme hoitaa tapahtumasi VIP -kuljetukset esim. vieraiden hakemisen lentokentältä, hotellista, tapahtumapaikalta. Asiakkaitasi voidaan ajeluttaa haluamasi mukaan Oulun ilta- ja yöelämässä. Autoa voidaan käyttää myös monenlaisessa markkinoinnissa. Ole rohkeasti meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva VIP-paketti.


Kuvagalleria


Tilausajojen tiedustelut

Soittamalla numeroon 045 148 2941 tai sähköpostitse info@htomarkkinointi.fi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pikaisesti. HUOM! Mikäli haluat varata ajoneuvon, niin klikkaa alla olevaa painiketta.