Luksusta moneen menoon!

Hummer H2 limusiini sopii mm. polttareihin, pikkujouluihin, hääkuljetuksiin, syntymä- ja merkkipäiville, yritystilaisuuksiin sekä vapaa-aikaan. Toimimme pääasiassa Oulun seudulla mutta matka voi suuntautua myös kauemmas toiveidesi mukaan. Auton voit vuokrata yhdeksi tunniksi tai vaikkapa koko viikonlopuksi.

Tilausajot / Hinnasto

Ensimmäinen tunti: 250,00€, jonka jälkeen seuraavat tunnit 150,00€. Päivävuokra (8h) 1000,00€. Minimivuokra-aika on 1 tunti. Pidemmät vuokraukset sekä erilaiset markkinointitoimenpiteet räätälöidään erikseen. Kysy rohkeasti tarjous.

Veloitamme kilometrikorvauksen 2,5€/km meno- ja/tai paluumatkasta, jos tilausajo alkaa / päättyy Oulun ulkopuolelle. Palvelun aikaveloitus laskutetaan lähtö- ja lopetuspaikan väliltä sovitusti.

Autoon mahtuu kuljettajan lisäksi 8 henkilöä. Vuokraan sisältyy aina kuljettaja, joka varmistaa matkasi onnistumisen. 

Hinnasto voimassa toistaiseksi.


Business-tason VIP-kuljetukset

Haluaisitko tarjota henkilökunnalle, asiakkaillesi, yhteistyökumppaneille jotain unohtumatonta. Voimme hoitaa tapahtumasi VIP -kuljetukset esim. vieraiden hakemisen lentokentältä, hotellista, tapahtumapaikalta. Asiakkaitasi voidaan ajeluttaa haluamasi mukaan Oulun ilta- ja yöelämässä. Autoa voidaan käyttää myös monenlaisessa markkinoinnissa. Ole rohkeasti meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva VIP-paketti.


Kuvagalleria


Tilausajojen tiedustelut

Tilausajojen tiedustelut alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai soittamalla numeroon 045 148 2941. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pikaisesti. HUOM! Mikäli haluat varata ajoneuvon, niin valitse yläpalkin valikosta LIMUSIINIT ja siitä alavalikko -> VARAA TILAUSAJO.