HUOM! Limusiinien vuokraus on päättynyt 18.6.2021. Kiitos kaikille asiakkaillemme.

Luksusta moneen menoon!

Upea pinkki Lincoln limusiini sopii mm. polttareihin, pikkujouluihin, hääkuljetuksiin, syntymä- ja merkkipäiville, yritystilaisuuksiin sekä vapaa-aikaan. Toimimme pääasiassa Oulun seudulla mutta matka voi suuntautua myös kauemmas toiveidesi mukaan. Auton voit vuokrata yhdeksi tunniksi tai vaikkapa koko viikonlopuksi.


Tilausajot / Hinnasto

Ensimmäinen tunti: 150,00€, jonka jälkeen seuraavat tunnit 100,00€.  Päivävuokra (8h) 650,00€.  Minimivuokra-aika on 1 tunti. Pidemmät vuokraukset sekä erilaiset markkinointitoimenpiteet räätälöidään erikseen. Kysy rohkeasti tarjous.

Veloitamme kilometrikorvauksen 2,5€/km meno- ja/tai paluumatkasta, jos tilausajo alkaa / päättyy Oulun ulkopuolelle. Palvelun aikaveloitus laskutetaan lähtö- ja lopetuspaikan väliltä sovitusti.

Autoon mahtuu kuljettajan lisäksi 6 henkilöä. Vuokraan sisältyy aina kuljettaja, joka varmistaa matkasi onnistumisen.

Hinnasto voimassa toistaiseksi.


Business-tason VIP-kuljetukset

Haluaisitko tarjota henkilökunnalle, asiakkaillesi, yhteistyökumppaneille jotain unohtumatonta. Voimme hoitaa tapahtumasi VIP-kuljetukset esim. vieraiden hakemisen lentokentältä, hotellista, tapahtumapaikalta. Asiakkaitasi voidaan ajeluttaa haluamasi mukaan Oulun ilta- ja yöelämässä. Autoa voidaan käyttää myös monenlaisessa markkinoinnissa. Ole rohkeasti meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva VIP-paketti.


Tilausajojen tiedustelut

Soittamalla numeroon 045 148 2941 tai sähköpostitse info@htomarkkinointi.fi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pikaisesti. HUOM! Mikäli haluat varata ajoneuvon, niin klikkaa alla olevaa painiketta.