Myytävänä sijoituskohteita

Yksittäisten kohteiden lisäksi ostamme asuntoja myös useampien kappaleen nipuissa edullisemmin. Osa näistä kohteista jää omaan sijoitussalkkuumme, osa mahdollisesti remontoidaan/myydään loppukäyttäjille ja osa myydään pienellä katteella muille sijoittajille. Yleisesti myytävät kohteemme tuottavat ostajalle n. 8% tuottoa.

Kohteet ovat valmiiksi vuokrattu hyville vuokralaisille ja ne myydään vain sijoittajille. Haluamme taata vuokralaisille asumisen kohteessa myös tulevaisuudessa. Vuokralaisten luottotiedot on kunnossa ja vuokrasopimus siirretään uudelle omistajalle sellaisenaan. 


Peruskuntoinen 3h + k + kph + p, Hinta 42500€

Sairaalanrinne 4 G-talo, 90220 Oulu. (Asunto Oy Oulun Sairaalanrinteen ensihoitaja)

Peruskuntoinen 79m2 tilava/valoisa läpitalon huoneisto suositulta kontinkankaan alueelta. Tässä asunnossa on toimiva pohjaratkaisu tilavalla olohuoneella, josta käynti parvekkeelle. Isokokoiset makuuhuoneet, joissa reilusti kaappitilaa. Kylpyhuoneessa liitännät pesukoneelle ja taloyhtiöstä löytyy ilmainen pesutupa hyvillä koneilla sekä lämmin pyörävarasto.

Kohteen tuotto n. 3400€/vuosi ja tuottoprosentti ko. myyntihinnalla n. 8%. Kuvat eivät ole myytävästä kohteesta mutta on peruskunnoltaan/malliltaan/kalusteiltaan täysin vastaava, kuin myytävä kohde. Asunto myydään valmiiksi vuokrattuna sijoitustarkoitukseen ja pyrimme välttämään asuntonäyttöjä, jotta emme häiritse vuokralaisia.

Asunnon sijainti on todella hyvä ja tämän hinnassa on todennäköisesti luvassa lähitulevaisuudessa reilusti hinnannousua. Viereiselle tontille rakennetaan tällä hetkellä myös uusia taloja, joissa vastaavien kolmioiden hinnat alkavat n. 3400€/m2->. 

Kysy lisää 045-1482941 / Harri tai sähköpostitse info@htomarkkinointi.fi