Myytävänä 1/7 osuuksia. Koy Kalajoki Beach & Golf Resort E12

Tämä kohde on valmistunut syksyllä 2023 ja on otettu käyttöön 05/2024.

Marinan alueesta rakentuu Hiekkasärkkien matkailukeskuksen lähelle uusi, tasokas ja merellinen lomailu- ja virkistyskeskus. Osta loma-asunto Marinan sydämestä!
Kalajoella voi golffata äitienpäivästä isänpäivään ja resortilta onkin golfkentälle vain noin 300 m matka. Golf autolla ajelee suoraan omalle pihalle asti. 

Etelään avautuva rantatontti kauniissa merimaisemassa, kattavien palveluiden äärellä tarjoaa mahdollisuuden niin laadukasta loma-asuntoa etsivälle kuin loma-asuntosijoittajalle. Talot on suunniteltu erillistaloina, jolloin saadaan jokaiselle oma autokatospaikka asunnon yhteyteen sähköautonlatausmahdollisuudet huomioiden. 


Omistajaksi luksusluokan loma-asuntoon?

Miksi ostaa useita satoja tuhansia maksava loma-asunto? Välttämättä et kerkeä käyttää sitä, kuin muutaman viikon vuodessa. 1/7 osuuden ostaminen on taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Tähän luksusluokan kohteeseen pääset omistajaksi pienellä pääomalla.

Jokainen aikaosuus tuottaa oikeuden hallita osakehuoneistoa yhden viikon verran perjantaista - perjantaihin erillisen hallintavuorolistan mukaisesti. Jokaisella osuudella on 7-8 viikkoa /vuosi. Halutessasi voit myös vuokrata omistamaasi osuutta ja mikäli et itse halua hoitaa vuokrausta, niin me voimme olla apunasi vuokraamisessa.


Koy Kalajoki Beach & Golf Resort, E12 huoneiston (1/7) hinnat.

Velaton hinta

Sisältää myyntihinnan ja yhtiölainan

72500,00€

Myyntihinta

Maksetaan kaupanteon yhteydessä.

39661,00€

Yhtiölaina

Tämän voi maksaa pois, jolloin rahoitusvastiketta ei erikseen peritä.

32839,00€

Hoitovastike

Sisältää mm. isännöinnin, kiinteistöhuollon, tonttivuokran, kaukolämmön jne.

60,00€/kk

Aikaosuuden ylläpitovastike (kulujen mukaan)

Sisältää mm. huoneiston käyttösähkö, vesi, kuitu- ja iptv yhteydet. 

? €/kk

Rahoitusvastike

sisältää yhtiölainan koron sekä lyhennyksen. Lainan lyhennys alkaa 1.9.2024.

205,00€


Ole yhteydessä Harriin 045-1482941 tai info@htomarkkinointi.fi, niin keskustellaan lisää ja käydään tutustumassa kohteeseen paikanpäällä.