Ostetaan sijoituskohteita!

Ostetaan alla olevia sijoituskohteita Oulusta. Ostamme kohteet sijoituskäyttöön, joten mikäli kohteessasi on jo olemassa oleva vuokralainen käy tämä meille hyvin. Ostamme kaikenkuntoisia kohteita. Voit myydä meille remontoidun tai paljonkin remonttia vaativan kohteen. 

           Asuntoja

        Talliosakkeita

            Varastoja

Paljonko maksamme kohteestasi? 

Lähtökohtaisesti kohteen tulee tuottaa vähintään n. 8% vuokratuottoa. Hintaan vaikuttaa toki monet muutkin seikat. Voit arvioida alustavasti vuokratuotolla olisiko kohde meille sopiva. Vuokratuotto voi olla myyntihetkellä myös alhaisempikin, jos kohteessa on esim. potentiaalia jatkojalostamiseen.

Miksi kohdetta kannattaa tarjota meille.

Myymällä kohteesi meille ilman välikäsiä säästät ajan ja vaivan lisäksi myös kuluja. Yleensä markkinahinnasta on vähennettävä kuluina myyntiajan vastikkeet, ostajan tinkaaminen hinnasta, välityspalkkio. Kohteen pitkittynyt myyntiaika lisää kuluja mm. vastikkeet ja hinnan alentaminen.

Tarjoa kohdettasi meille jättämällä myytävän kohteen tiedot.  

Saatuamme tarjouksesi pohdimme kohteen mahdollista potentiaalia sijoituskäytössämme. Vastaamme tarjoukseesi pikaisesti sähköpostilla tai soittamalla. Vaikka kohteesi ei olisi meille sopiva, niin olemme sinuun yhteydessä. Jättämällä tiedot kohteestasi et sitoudu mihinkään. 

Tummenetulla olevat kohdat ovat pakollisia