Vuokrataan kalustettuja soluhuoneita hyvältä sijainnilta.

Kaikki asuntomme sijaitsevat Oulun Sairaalanrinteellä, joka on rauhallinen asuinalue ja tunnetaan läheisestä Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Asuinalue sijaitsee tuhansien työ- ja opiskelupaikkojen läheisyydessä. Palvelut mm. ruokakauppa 24/7 ovat kohdetta lähellä.


Soluasunnot ovat kooltaan 76-79m2 kolmioita, jossa on kolme erillistä huonetta. Lukollisen oman huoneen lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on keittiö / eteinen / kylpyhuone. Huoneille on merkitty keittiöstä / kylpyhuoneesta henkílökohtaiset kaappitilat sekä yhteiskäytössä olevat tilat.

Soluasunnon esittelyvideo

Oma yksityinen huone lukittavalla ovella

Vakituiseen asumiseen tarkoitetut huoneet on tarkoitettu 1:lle henkilölle mutta isommissa A / B huoneissa voidaan majoittaa lyhytaikaisessa vuokrauksessa myös kaksi henkilöä. Huoneiden koko 14-21m2 ja B-huoneessa on oma yksityinen parveke. Vakituiseen asumiseen tarkoitetuissa soluasunnoissa vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Lyhytaikaisia vuokrauksia suoritetaan pääsääntöisesti vain tähän tarkoitukseen erikseen varatuissa soluasunnoissa ja näiden vuokraukset hoidetaan airbnb kautta. 

Asukkaiden yhteiskäytössä olevat tilat

Liesi / uuni, Jääkaappi / pakastin, ruokailu- ja ruuanlaittovälineet, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, siivousvälineet. Osassa asunnoista on myös astian- ja pyykinpesukone. Taloyhtiössä ilmainen pesutupa.


Huoneet lyhytaikaiseen käyttöön alle 90vrk airbnb:stä

Lyhytaikaiset vuokraukset airbnb kautta klikkaamalla alla olevaa mustaa painiketta. 

Hinnat sis. veden, sähkön, internetin, liinavaatteet, autopaikan sekä loppusiivouksen vuokran päättyessä. 

Yllä olevat kuvat ja video on otettu lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitetusta esimerkki asunnosta. Huoneiden kalusteet ja varusteet voivat vaihdella asunnosta riippuen.


Huoneet vakituiseen asumiseen yli 3kk ajaksi.

Hinnat alkaen 270€/kk. Hintaan vaikuttaa asunnon / huoneen koko / varustelutaso ja toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä. Vuokran lisäksi vesimaksu 25€/kk ja sähkömaksu 15€/kk. Autopaikkoja saatavilla rajoitetusti 45€/kk.

Vuokrattavat huoneet ja hinnat

  • A-Huone 21m2, hinta alkaen 290€/kk 
  • B-Huone 21m2 omalla parvekkeella, hinta alkaen 310€/kk
  • C-Huone 14m2, hinta alkaen 270€/kk

Yllä olevat hinnat toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 12kk kuluttua. Sopimus on mahdollista tehdä myös toistaiseksi voimassa olevana 1kk irtisanomisjalla, jolloin vuokra nousee 30€/kk. Vuokraajalta vaaditaan puhtaat luottotiedot. Vakuusmaksu on 1kk vuokraa vastaava määrä.

Yllä olevat kuvat ja video on otettu lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitetusta esimerkki asunnosta. Huoneiden kalusteet ja varusteet voivat vaihdella asunnosta riippuen.