Oulun Sairaalanrinne on rauhallinen asuinalue, joka tunnetaan läheisestä Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Asuinalue sijaitsee tuhansien työ- ja opiskelupaikkojen läheisyydessä. Palvelut mm. bussipysäkki, ruokakauppa, koulu, päiväkoti ovat kohdetta lähellä.

2h + kk + kh + 2kpl parveke

Sairaalanrinne 4C, Kontinkangas / Oulu. Kyseessä on 12 kerroksinen tornitalo ja asuntomme sijaitsevat talon 11-12 kerroksessa. Kaikki huoneistot ovat kooltaan 45m2 kaksioita (Mallit A ja B) ja jokaisessa asunnossa on 2 parveketta. Taloyhtiössä pesutupa/kuivaushuone, sauna, pyörävarasto. Asunnon vuokra on 525€/kk, vesimaksu 20€/hlö, takuuvuokra 1kk vuokraa vastaava määrä.

Kuvagalleria tornitalon A-mallin kaksiosta.

Kuvagalleria tornitalon B-mallin kaksiosta. 

3h + k + kh + parveke

Sairaalanrinne 4G, Kontinkangas / Oulu. Kyseessä on 5 kerroksinen lamellitalo. Huoneistot ovat kooltaan 79m2 kolmioita parvekkeella. Taloyhtiössä pesutupa/kuivaushuone, sauna, pyörävarasto. Asunnon vuokra on 750€/kk, vesimaksu 20€/hlö, takuuvuokra 1kk vuokraa vastaava määrä.

Kalustetut asunnot 3h + k + kh + parveke lyhyt tai pitkäaikaiseen käyttöön.

Sairaalanrinne 4G kalustetut asunnot, Kontinkangas / Oulu. Kyseessä on 5 kerroksinen lamellitalo. Huoneistot ovat kooltaan 79m2, jossa on kolme huonetta. Petipaikat kohteesta löytyy vakiona 5:lle ja lisäsängyt mahdollisia 1-3 henkilölle.  

Asunnon vuokra 1250€/kk tai 350€/vko

HUOM! Asunnon kalusteet eivät ole alla olevien kuvien mukaisia. Kaikki kalusteet ovat uusia.

Keittiöstä löytyy kaikki ruokailu- ja ruuanlaittovälineet, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, silitysrauta. Taloyhtiössä pesutupa/kuivaushuone, sauna, pyörävarasto.

Kohde sijaitsee 5 kerroksisen hissitalon ensimmäisessä kerroksessa. Asukkaiden yhteiskäytössä on lämmin pyörävarasto sekä ilmainen pyykkitupa/kuivaushuone.

Kohteen etäisyydet palveluihin on mitattu kävellen / pyöräillen.

Bussipysäkki 100m, Koulu 200m, Päiväkoti 200m, Kauppa 500m, Sairaala 700m, Ouluhalli 1,3km, Uimahalli 1,6km, Jäähalli 1,6km, Linja-autoasema 2,4km, Juna-Asema 2,5km, Keskusta 2,8km.