Kalustettuja asuntoja lyhyt- ja pitkäaikaiseen vuokraukseen.

Kaikki asuntomme sijaitsevat Oulun Sairaalanrinteellä, joka on rauhallinen asuinalue ja tunnetaan läheisestä Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Asuinalue sijaitsee tuhansien työ- ja opiskelupaikkojen läheisyydessä. Palvelut mm. ruokakauppa 24/7 ovat kohdetta lähellä.


Tarvitsetko väliaikaista asuntoa Oulusta esim. työmatkan ajaksi. Tarjoamme helppoa ja vaivatonta asumista keskeisellä sijainnilla. Asunnot sijaitsee osoitteessa sairaalanrinne 4, 90220 Oulu.

Vuokraamme kalustettuja kolmioita 76-79m2 Oulun Sairaalanrinteeltä. Voit varata asunnon muutamaksi päiväksi tai kuukausiksi. Asunnot ovat täysin kalustettuja ja varusteltuja, josta löytyy petipaikat 5:lle henkilölle. 

Keittiöstä löytyy ruokailu- ja ruuanlaittovälineet, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin. Asunnoissa pyykinpesukone ja taloyhtiössä on myös ilmainen pesutupa ja kuivaushuone.

Tutustu lisää asuntoihin klikkaamalla alla olevia kuvia 

Oulun Sairaalanrinne on rauhallinen asuinalue, joka tunnetaan läheisestä Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Asuinalue sijaitsee tuhansien työ- ja opiskelupaikkojen välittömässä läheisyydessä Kontinkankaan alueella. Alueelta on n. 2,8 km matka keskustaan ja tarvittavat palvelut mm. bussipysäkki, ruokakauppa (avoinna 24h) ovat kohdetta lähellä.


Lyhytaikaiset vuokraukset alle 1kk ajaksi Airbnb:stä

Voit vuokrata asunnon lyhytaikaista (alle 1kk) tarvetta varten Airbnb:stä, jossa hinnat vaihtelevat sesongin ja kysynnän mukaan. 


  Hinnasto yli 1kk vuokrauksille

Kuukausivuokra 1-5kk sopimuksella.

 1400€/kk 

Kuukausivuokra 6kk sopimuksella.

1300€/kk

Kuukausivuokra 12kk sopimuksella.

1200€/kk

Autopaikka, saatavilla 1kpl / asunto. 

45€/kk

Liinavaatteet sis. lakanat ja pyyhkeet.

30€/hlö

Liinavaatteiden vaihto vuokra-aikana.

30€/hlö/kerta

Viikkosiivous 1 kerran viikossa.

50€/siivous

Viikkosiivous 2 viikon välein.

75€/siivous

Siivous erikseen tilattuna tarpeen mukaan.

100€/siivous

Hinta sis. sähkön, veden, internetin, loppusiivouksen. Liinavaatteet / vaihto tai asunnon siivous vuokrauksen aikana erillisestä maksusta. Vuokraajalta vaaditaan puhtaat luottotiedot.