Kalustettuja kolmioita lyhyt- ja pitkäaikaiseen vuokraukseen.


Tarvitsetko väliaikaista asuntoa Oulusta esim. työmatkan ajaksi. Tarjoamme helppoa ja vaivatonta asumista keskeisellä sijainnilla. Asunnot sijaitsee osoitteessa sairaalanrinne 4, 90220 Oulu.

Vuokraamme kalustettuja kolmioita 76-79m2 Oulun Sairaalanrinteeltä. Voit varata asunnon muutamaksi päiväksi tai kuukausiksi. Asunnot ovat täysin kalustettuja ja varusteltuja, josta löytyy petipaikat 5:lle henkilölle. Lisämaksusta asuntoon on saatavilla yksi lisäsänky, jolloin majoittujien enimmäismäärä on 6 henkilöä/asunto.

Keittiöstä löytyy ruokailu- ja ruuanlaittovälineet, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin. Taloyhtiössä on ilmainen pesutupa ja kuivaushuone.


Tutustu lisää asuntoihin klikkaamalla alla olevia kuvia 

Oulun Sairaalanrinne on rauhallinen asuinalue, joka tunnetaan läheisestä Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Asuinalue sijaitsee tuhansien työ- ja opiskelupaikkojen välittömässä läheisyydessä Kontinkankaan alueella. Alueelta on n. 2,8 km matka keskustaan ja tarvittavat palvelut mm. bussipysäkki, ruokakauppa (avoinna 24h) ovat kohdetta lähellä.


Lyhytaikaiset vuokraukset alle 1kk ajaksi Airbnb:stä

Voit vuokrata asunnon lyhytaikaista (alle 1kk) tarvetta varten Airbnb:stä, jossa hinnat vaihtelevat sesongin ja kysynnän mukaan. 


Hinnasto + 1kk vuokrauksille

Kuukausivuokra 1-5kk sopimuksella.

1400€/kk

Kuukausivuokra 6kk sopimuksella.

1300€/kk

Kuukausivuokra 12kk sopimuksella.

1200€/kk

Lisäsänky, jolloin majoittujien määrä 6 henkilöä.

75€/kk

Autopaikka, saatavilla 1-2kpl / asunto. 

45€/kk

Liinavaatteet sis. lakanat ja pyyhkeet.

30€/hlö

Liinavaatteiden vaihto vuokra-aikana.

30€/hlö/kerta

Viikkosiivous 1 kerran viikossa.

50€/siivous

Viikkosiivous 2 viikon välein.

75€/siivous

Siivous erikseen tilattuna tarpeen mukaan.

100€/siivous

Hinta sis. sähkön, veden, internetin, loppusiivouksen. Liinavaatteet / vaihto tai asunnon siivous vuokrauksen aikana erillisestä maksusta. Vuokraajalta vaaditaan puhtaat luottotiedot.