Kalustettuja asuntoja lyhyt- ja pitkäaikaiseen vuokraukseen.

Kaikki kalustetut asuntomme sijaitsevat Oulun Sairaalanrinteellä, joka on rauhallinen asuinalue ja tunnetaan läheisestä Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Asuinalue sijaitsee tuhansien työ- ja opiskelupaikkojen välittömässä läheisyydessä Kontinkankaalla. Alueelta on n. 2,8 km matka keskustaan ja tarvittavat palvelut mm. bussipysäkki, ruokakauppa (avoinna 24h) ovat kohdetta lähellä.


Tarvitsetko väliaikaista asuntoa Oulusta esim. työmatkan ajaksi. Tarjoamme helppoa ja vaivatonta asumista keskeisellä sijainnilla. Asunnot sijaitsee osoitteessa sairaalanrinne 4, 90220 Oulu.

Vuokraamme kalustettuja kaksioita 45m2 ja kolmioita 76-79m2 Oulun Sairaalanrinteeltä. Voit varata asunnon muutamaksi päiväksi tai kuukausiksi. Asunnot ovat täysin kalustettuja ja varusteltuja, josta löytyy petipaikat max 5:lle henkilölle. 

Keittiöstä löytyy ruokailu- ja ruuanlaittovälineet, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin. Asunnoissa pyykinpesukone ja taloyhtiössä on myös ilmainen pesutupa ja kuivaushuone.

Tutustu lisää asuntoihin klikkaamalla alla olevia kuvia 


Lyhytaikaiset vuokraukset alle 1kk ajaksi Airbnb:stä

Voit vuokrata asunnon lyhytaikaista (alle 1kk) tarvetta varten Airbnb:stä, jossa hinnat vaihtelevat sesongin ja kysynnän mukaan. 


Pitempiaikaiset vuokraukset yli 1kk ajaksi

Voit vuokrata asunnon meiltä suoraan pitkäaikaiseen käyttöön, joiden hinnat vaihtelee vuokrausajan pituuden mukaan.


Hinnasto kaksio 45m2

Kuukausivuokra 1-5kk sopimus

1400€

Kuukausivuokra 6kk sopimus

1300€

Kuukausivuokra 12kk sopimus

1200€

Autopaikka 1kpl / asunto

50€

Liinavaatteet (lakanat / pyyhkeet)

30€

Hinnasto kolmio 76-79m2

Kuukausivuokra 1-5kk sopimus

1500€

Kuukausivuokra 6kk sopimus

1400€

Kuukausivuokra 12kk sopimus

1300€

Autopaikka 1kpl / asunto

50€

Liinavaatteet (lakanat / pyyhkeet)

30€

Hinta sis. sähkön, veden, internetin, loppusiivouksen. Liinavaatteet eivät sisälly vuokrauksen hintaan. Voit tuoda omat liinavaatteet mukanasi tai tilata ne valmiiksi eri maksusta meidän kautta. Vuokraajalta vaaditaan puhtaat luottotiedot.